Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 8. elokuuta 2011

Pieniä ihanuuksia

Harmittaa kun blogissani ei ole tapahtunut pitkään aikaan mitään... enkä ole itsekään liiemmin ehtinyt touhuamaan. Kyllä onkin pienen vauvan kanssa arki kiireistä! Onneksi on sentään nettikaupat ja ihanat sisustusliikkeet missä olen taas hieman asioinut. Pitäähän pikkuprinsessakin opettaa vaunulenkeillä shoppailemaan jo hyvissä ajoin ;) Tässä ihania hankintoja mitä taas saan vaihdella pöytiin, kattauksiin ja seinälle :)


Tämä meni lahjaksi naapureille :)

                                                                                                  ♥ 






Entisessä kämpässämme oli paljon kultaista ja nyt jostain syystä olen vaihtanut hopeaan ;) Suklaarasia makoisine sisältöineen on ihana lahja ystävältä :) 

Mukavaa alkanutta viikkoa!
Se olisi huomenna meidän 3v. hääpäivä ja ristiäisetkin lähestyy... Parempi ruveta saamaan taas yhtä sun toista aikaiseksi ;)


3 kommenttia:

  1. Moikka! Kiitos paljon mukavista kommenteista. Aina kiva kuulla, mitä ihmiset ovat mieltä. Itse saattaa väillä tulla hieman "sokeaksi" omille projekteilleen ;)

    Yöpöydät oli löytö Jyskistä :) Keittiön yläkaapin tarra on muistaakseni Sateenkaarentaa nimisestä nettikaupasta ja paljon löytyy hienoja ja erilaisia useista muistakin sisustusnetikaupoista... Kannattaa surffailla ;D Näin kotiäitinä harrastan paljon nettishoppailua ja aina on tavarat tulleet perille niin kuin pitänytkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! Huonekerrallaan otettuja kuvia ehdottomasti tulossa... toivottavasti vieläpä pian. Pikkuhiljaa on tulossa valmista tännekin, vaikka pikkuviimeistelyjä vielä riittääkin. Kun vaan saisin aikaiseksi laittaa kuvat blogiin asti ;) Erin tuntuu vievän kaiken ajan, kun on sellainen sylivauva <3

    Sinkkiset kukkaruukut on Lyhtytalon ja pesuainepurkit niinkin edullisesta paikasta bongattu, kuin Suomen tarjoustavaratalo. Kaiken kauniin ei tarvitse aina olla kallista, vaikka tiettyihin asioihin kannattaakin mielestäni panostaa ;)

    VastaaPoista
  3. Useat sisustusliikkeet myyvät Lyhtytalon tuotteita. Sinkkiruukut löysin yhdiltä markkinoilta :)
    Muutama pesuainepurkki näkyi vielä paikalla olevan kun viimeksi kävin kurkkaamassa :) Itse hajoitin jo yhden ja hain sitten heti uuden tilalle kun tykkään niistä kanssa aivan älyttömästi. Ja on ehdottomasti arvokkaamman näköiset, kuin mitä onkaan ;)

    Ja olen samaa mieltä... Isla nimi on aivan ihana! <3

    VastaaPoista