Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Söpöä sunnuntaita!

Pitkästä aikaa sateeton päivä ja mies häärää ulkona talon ulkoseinien kimpussa. Olemme taas Erinin kanssa kahden ja innostuin kuvailemaan yhtä sun toista. Tässä teille ihasteltavaa sunnuntaipäivään :)

Pikkuprinsessalle ostettu jo ihania balleriinahameita tulevaisuuden leikkeihin :)




Vaunulenkit taittuu kivasti Brion singeillä... suosittelen, jos joku harkitsee! Tosi hyvät ollu käytössä :)
Rekkarikin piti tietty hankkia ;)


Meidän neiti on todella huono olemaan missään muualla, kuin sylissä, mutta yritän opettaa häntä olemaan nyt myös lattialla. 
Vauvan makuuviltti on söpöä Pupujussikat-sarjaa.

 Tässä hieman vanhempi kuva... Erinin pikkuruiset varpaat 1,5 kuukauden ikäisenä :)

Tossut ihana lahja ystävältä.

 
Hoitopöydällä Erin katselee aina vain yhteen suuntaan. Seinällä Onni ja Ilona-sarjan kortteja, mitkä tehty nimenomaan vauvoille katseltaviksi. Toimii!

                                     Ihana Benettonin takki lahja työkavereiltani.

Linumin kankaasta tehty keppiheppa :) Toivottavasti tulee joskus mukaan leikkeihin. Innostuin eilen taas hieman shoppaileen, kun sisustusmyymälöissä kaikkia ihania syksyn uutuuksia.

  Tuttipullojakin saa nykyään lasisena. Harmi, että ostin aikoinaan tämän pienen, kun nyt käytössä lähinnä vain niitä isompia. Maitomäärät ja koko neiti sen verran kasvanut, ettei enää pienet riitä!

Kyllä löytyy kotoa kaikkea mikä vaan on vaaleanpunaista. Joskus ennen en kyseisestä väristä niin paljoa edes välittänyt ja nyt olisin laittamassa sitä joka puolelle :) Näin se mieli muuttuu ;)
Nyt viikonlopun olen suunnitellut kotiimme verhoja. Ensimmäisiäkään ei vielä seinillä ole ja nyt syksyn tullen tuntuu, että olen alkanut niitä kaipaamaan. Eiköhän tänne joskus tule niistäkin kuvia, jahka saan hankittua :D

Nyt taidan kääriytyä taas huovan sisään ja lepuuttaa hetken silmiäni. Eilen meni myöhään, kun olimme koko perhe naapureilla yömyöhään pelailemassa :)

                                                     Mukavaa tulevaa viikkoa!
                                                                 -Suvi-

3 kommenttia:

  1. Heipparallaa kammarista ja lämpimästi tervetulloo lukijaksi ! Ihana söpöliini tytär teillä siellä ja uppee koti...Niin kauniita kuvia.
    Mukavata syyskuun loppua sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Suvi vierailustasi Vaahteramäellä :)

    Ihana pikkuneiti teillä! ...että noi "riisiryynivarpaat" on hellyttävät...

    VastaaPoista
  3. Söpö kuva teidän vaavista! Ihana!

    VastaaPoista