Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Suvinpäivä-yllätys

Takana ihana eilinen päivä!
Aamulla mies ensitöikseen suukotti nimpparionnittelut <3 En olisi ollenkaan ihmetellyt, vaikka ei tässä rakentamisen keskellä olisi muistanutkaan.

Upeaa hellepäivää vietettiin ystäväni kanssa pienessä Lettulassa, mikä ei ole kovinkaan kaukana kaupungista, mutta aivan kuin maalla olisi. Tarjolla oli ihania suolaisia ja makeita lettuja alpakoiden ja laamojen katsellessa vierestä.

Päivällä taas touhuttiin miehen kanssa raksalla hyllylevyjen kimpussa.  Onneksi sisällä on viileä, kun alkaa tämä turvotus olla jo aikas valtaisaa...

Kotiin tullessamme minua odotti iso, kaunis, kesäinen kukkakimppu <3IHANA MIES! Puhumattakaan myös jokapäiväisistä jalka- ja selkähieronnoista :)

Vielä olisi tasan kuukausi laskettuun aikaan... kovasti toivon kuitenkin, että saisi tulla jo parin viikon päästä tämän kamalan turvotuksen, nukkumisvaikeuksien ja yleisen ahdistuneisuuden takia. Taitaa olla viime metreillä vähän kaikilla mammoilla samanlaiset fiilikset :)

Hyvin täällä kuitenkin porskutetaan! Nauttikaahan näistä mahtavista helteistä! :D Normaalisti minäkin makoilen levynä auringossa, mutta nyt on kyllä pakko pysyä poissa ;)
                                                              Hyvää keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti