Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 26. heinäkuuta 2012

Sisustuskohteeni - makuuhuone ennen ja jälkeen

Vihdoin tämä projekti valmis! Aivan mielettömän ihana kohde, etenkin kun sain pariskunnalta vapaat kädet toimia :) Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen ja niin ovat myös asiakkaani. Mikä olisikaan ihanampi tunne, melkoinen flow taas päällä <3 Tää on NIIN mun juttu!

Annetaanpa kuvien puhua puolestaan :D Mielenkiintoista taas kuulla teidänkin mietteitänne ;)

Makuuhuone ENNEN;







Makuuhuone JÄLKEEN;

Asiakkaiden toiveesta muutoskohteessa nyt paljon valkoista ja vaaleanpunaista. Omana lisäyksenä hopeanharmaata. Huoneessa vanhaa on vain sänky ja vaatekaapit.


 
                                              Tuttu matto jo edellisestä postauksesta ;)


 Tarrat laitoin Ikeasta hankittuun lipastoon erikseen :) Ilme muuttui heti romanttisemmaksi! ;)



Perheen rouva kerää enkeleitä ja siksipä päätinkin yllättää hänet ottamalla rakkaan teeman myös heidän makuuhuoneeseensa <3

                                                  Täällä vartoivat muutkin kuin enkelit :P


 
 Tämä nahan näköinen seinä onkin itseasiassa laattaa! Ihana löytö Laattapisteeltä! :)

                  Päiväpeitto Kodin Anttilasta ja vaaleanpunaiset pellavatyynyt H&M.

                                           Kiitos Amanda B... rouvalle mieleinen löytö ;)

Seinähyllyt ja valot Ikeasta. Tapettikirjoja tuli selailtua useita tunteja. Tämä tapetti löytyi tilaustavarana Kodin Terrasta ja alla oleva lamppu olikin aivan kuin tehty yhteen tapetin kuvioinnin kanssa <3

En vaan voinut jättää tätä hankkimatta, kun Helsingin Kampissa sijaitsevassa Kellopelin ikkunassa sen näin :) Tästä lampusta kaikki oikeastaan alkoi, sillä se oli hankinnoistani ensimmäinen.


Jotkut varmaan tunnistivatkin tämän kehyksen Ikeasta hankituksi. Niitä ei kuitenkaan saa valkoisena vieläkään, joten siksi teinkin näin ;) Olin itseasiassa ostamassa kohteeseen tätä peilinä... ja kotona vasta huomasin, että olinkin valinnut mukaani vahingossa kehyksen. Seuraavalla reissulla Ikeaan otan mukaani taatusti sen peilin ja teen vielä vaihtokaupan :)
Tämä penkki oli ihana löydös Riihimäellä sijaitsevasta Homeberry-sisustusliikkeestä.




                                                          Ihanaa viikonloppua Sinulle! <3

                                                                              -Suvi-

28 kommenttia:

  1. mahtava muutos, ihana makuuhuone tuli.. :) tosi hienon näköiset nuo ikean hyllyt ja valot nuin.. :)

    VastaaPoista
  2. Huikea muutos ja tyylikäs lopputulos! Tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  3. Hieno! Ihana tunnelma. Ajattelinkin kysyä mistä tuo hopeinen rahi on löytynyt.. Kivoja ideoita käytetty tässä huoneessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS <3

      Ensin en muistanut siellä Riksussa olevan sisustusliikkeen nimeä, kunnes se tuli äskettäin mieleeni ja lisäsin sen tuohon tekstiin. Eli Homeberrystä.. Kävin siellä tosin uudestaan nyt kuluneella viikolla, eikä raheja enää näkynyt :( Ehkä heidän muissa liikkeissä olisi? :)

      Poista
  4. Onpa todella kaunista! Ihana tunnelma, sopivan romanttinen, mutta ei todellakaan imelä!

    VastaaPoista
  5. Huoneesta tuli aivan ihana. Kyllä kannatti antaa Sinulle, Suvi, vapaat kädet toteutukseen. Osasit toteuttaa kaikki toiveemme ja sellaisetkin toiveet, joita emme osanneet edes toivoa!
    Olemme äärettömän tyytyväisiä huoneeseen.
    Lämmin kiitos Suvi - yhteistyömme jatkuu takuuvarmasti :)
    Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teille! Ja aivan mahtavan ihana kuulla, että olette makuuhuoneesta tyyväisiä ja onnellisia <3 Hyvä mieli jäi! Päässä raksuttaa, kun innolla sormet syyhyää jo seuraaviinkin huoneisiin ;)

      Poista
  6. Huima muutos! Ihanan näköinen makuuhuone nyt :)

    VastaaPoista
  7. "Aistikas, tunnelmallinen ja tyylikäs" on minun mielipiteeni.

    VastaaPoista
  8. Todella onnistunut! Hienosti saatu "perusmakkarista" luksusta.

    VastaaPoista
  9. Moi Suvi!
    Aivan mahtava muutos ja ihania ideoita!
    Osaisitko sanoa minkä merkkinen tuo kattovalaisin on tai että saako sellaista tilattua mistään?
    -Tiina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Lamppua ostaessani kysyin Kellopelistä samaa... myyjä vastasi kuitenkin, että he tuovat näitä itse maahan, eli mistään tukusta ei tilattu saa :( Äkkiä vaan yhteyttä sinne päin, että vieläkö heillä näitä olisi :) Ja muistapa mainita, että Suvisvillan blogisivuilta bongasit, nyt se lamppu on vihdoin täällä ;)

      Poista
  10. Kaunis kiitos ja kumarrus kaikille Teidän tähän astisista kommenteistanne <3 <3 <3 Ihana kuulla, että Tekin pidätte ;) *Hyvä fiilis*

    -Suvi-

    VastaaPoista
  11. Siis todella hyvin onnistunut muutos, olet sie Suvi taitava <3

    VastaaPoista
  12. Vau, mikä muutos -todella upea makuuhuone tuli! Meilläkin on tuollainen H&M:n vaaleanroosa tyyny, tykkään kovasti -sävy juurikin täydellinen vanha roosa, jota meiltä löytyy muutenkin sisustuksesta!

    Luin Coconut White:n kommenttiboksista, että sullakin on ollut ongelmia kuvatilan kanssa. Inhottava ongelma :/ Ja uskomatonta, että mullakin herjasi ensimmäisen kerran jo kahden kuukauden bloggailun jälkeen! Nyt, kolmen kuukauden bloggailun jälkeen on herjannut jo kahdesti. Haluan kuitenkin laittaa reilusti kuvia postauksiin, itsekin kun tykkään lukea sellaisia blogeja, joissa on paljon kuvia. Miten olet toiminut, kun herjaa kuvatilan loppumista? Mä olen aina poistellut picasasta sellaisia kuvia, jotka eivät lopulta päätyneetkään blogiin. Olisi kiva tietää, jos asiaan olisi joku muukin ratkaisu! Vähän haiskahtaa bloggerin puolelta rahastukselta...

    Sulla on tosi kiva blogi ja ihana tyyli sisustaa! Mukavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Oli kyllä aivan ihana projekti ja vielä oikeastaan jatkuukin. Nyt olen saman talon olohuoneen kimpussa ;)

      Ihan sama juttu tosiaan... vaikka vasta aloittaisin kuvien laiton uuteen postaukseen, niin saattaa tehdä sen herjauksen heti. Bloggerissa on sitä paitsi ihmisillä blogeja, mitkä pyörineet jo monia vuosia ja kuvia on aivan taatusti useita satoja enemmän kuin minulla, joten mene ja tiedä :/ Silloin kun latausohjelma alkanut herjaamaan, niin olen toisinaan pienentänyt kuvia tai sitten vaan yksinkertaiseti kokeillut seuraavalla kerralla uudelleen.(Niin raivostuttavaa!!!) Jos yhdistää enemmän kuin kaksi kuvaa yhteen, niin herjaus on taattu aina! Siksi itseltäni ei enää kuvayhdistelmiä löydy, kun ei ohjelma anna niitä laittaa :( Mitään sen kummallisempaa ratkaisua en tosiaan minäkään tiedä ja olis kyllä kiva tietää... Tietääkö kukaan muu??? Hoi bloggaajat!? :)

      Poista
    2. http://iand-mylife.blogspot.fi/2012/05/kuva-tila-loppu.html

      Poista
    3. Eveliina3. elokuuta 2012 23.06 Kirjoitti myöhemmin näin:

      oioi, toivottavasti et kerenny poistella hirveemmi niitä kuvia! koska minä kattelin tässä just vanhoja postauksia nii kuvien tilalle tuli musta sellanen juttu! kokeilessani se ei poistanut mutta 24tuntia vissiinku menee nii ne poistuu.. eli jos et halua että kuvat ei poistu niin ratkasua kuva tilan loppumiseeen en tiiä):

      ELI BLOGGARIT! ÄLKÄÄ POISTELKO KUVIANNE JOS ETTE HALUA, ETTÄ NE KATOAA!

      Poista
  13. Hurjan onnistunut muutos. Hyvä Suvi!

    VastaaPoista
  14. Todella hieno ja onnistunut muutos!
    Mukavia kesäpäiviä sinne!

    VastaaPoista
  15. Mahtavan hieno on muutos,paitsi tuo valolista tossa sängyn päädyssä on kyllä liikaa. siis minun mielestäni. tulee vähä sellanen bordellimainen tunnelma.. Muuten oikein ihana ja onnistunut muutos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiitos ja kiitos myös kritiikistä. Valolista toimii yölamppuina lukiessa. Kuvattaessa oli kaikki mahdolliset valot päällä ;)

      Poista
    2. sekin, että kaikki valot on päällä kerralla voi tehdä tuosta valolistasta sen näköisen,että se on liikaa.

      Poista