Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Räpsyttimiä ;)

Kiirettä pitänyt taas täällä suunnalla niin perheen parissa, kuin myös työrintamalla. Ripsiä on väännetty ja sisustuskohteitakin suunniteltu. Nyt on asiakkaiden makuuhuoneen muutos hyvässä vauhdissa ja yritän saada kohteen pian myös tänne! Samaan aikaan suunnitelmia hieman hidastaa myös oman tyttäreni 1v. juhlat, mitkä järjestän sukulaisille ja ystäville nyt ensi lauantaina. Kovasti olis hommaa siis ;)

Tässä kuvia tekemistäni kauniista kesäisistä räpsyttimistä :)
Kyllä on elämä helppoa näiden kanssa ja aikaa jääkin kaikkeen muuhun! ;D


Huollon JÄLKEEN




 Uudet ripsienpidennykset. Teipit jo paikoillaan kun unohdan aina valokuvata asiakkaat ennen :(


Ripsienpidennykset jälkeen :)

Ja vielä muistutan vajaan viikon kestävästä mielettömästä arvonnasta, missä palkintona aivan ihana merellinen hemmottelupaketti <3 Käykää vielä osallistumassa ja tykkäilemässä, kiitos :)


Räps Räps! Ihanaa viikkoa lukijoilleni! ;)
-Suvi-


4 kommenttia:

  1. Kivan näköiset ripset ja helpottaisi elämää kyllä todella paljon. Kiinnostaisi kovasti pidennykset, mutta itselläni on ihan suorat, osittain alas päin taipuvat ripset, mitenhän niihin pidennykset onnistuisi? Entä huolto? Ja nayttääkö hassulta, kun omat ripset kasvaa suorina ja pidennykset on kauniin kaarevat?

    En ole aikaisemmin kommentoinutkaan tänne, satunnaisesti olen kyllä tänne eksynyt. :-) Kaunis koti teillä, juuri minun makuuni.

    Mukavaa kesän jatkoa!


    Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiitos, kiva kuulla, että pidät blogistani :)

      Suurimmalla osalla suomalaisista ihmisistä on alaspäin taipuisat ripset ja vieläpä monella hyvin vaaleatkin, silti tämä ei ole ongelma pidennyksien laittamiseksi. Omat ripset jää ikäänkuin peittoon, eikä erotu alta, jos laitamme muutaman millin pidemmät pidennykset, kuin mitä sinun omat ripsesi ovat. Uusien ripsien laitto on minulla 99€ ja huollot suosittelen 3-4 viikon välein, ne ovat 50€ ja joka seitsemäs huolto ilmainen. Soita ihmeessä ja varaa aika. Takuulla saadaan sinulle kauniit ripset! :D Suvisvilla 0445477101

      Aurinkoista kesää; Suvi

      Poista
  2. Ihanan näköiset ripset!

    Olen itse miettinyt ripsipidennystä mutta olenko ymmärtänyt oikein että jos käyttää paljon silmämeikkiä päivittäin (tumma smoky eye+nestemäiset rajaukset)niin ei suositella pidennystä? Joutuu kuitenkin iltaisin hankaamaan aika paljon että tuollainen pakkelikerros lähtee silmistä :D

    Kiittäen vastauksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Olet jokseenkin oikeassa, sillä tottakai päivittäinen hankaaminen kuluttaa ripsienpidennyksiä väkisinkin, etenkin jos kovasti sohii juurikin luomen ja ripsen tyven rajamailla. Pidennysten omaaville henkilöille on tarkoitettu öljytömät meikinpoistolaput, joilla on suht helppo kyllä pustsata pois päivän meikit. Se on itsestä kiinni, että kuinka hellävarainen ja maltillinen pystyy putsaamisessa olemaan ja sitä kautta verrannolinen siihen, kuluttaako pahasti pidennyksiä. Toki suosittelen, että jos pidennykset kiinnostaa, niin ainahan sitä voi kokeilla, että kuinka hyvin ne sinun tapauksessasi pysyisivät. Kyllä itsekin käytän kajaalia päivittäin, mutta hienosti on huoltovälit olleet 3-4 viikkoa, kun olen huolellinen putsausvaiheessa ;)

      Poista