Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 23. elokuuta 2011

Tyttäreni ristiäisjuhla

Vihdoin 21.8.2011 vietimme uudessa kodissamme rakkaan tyttäremme ristiäisiä.

Askartelemani kutsukortit lähtivät postitse lähimmille sukulaisille ja ystäville.


Meillä ei sattunut olla valkoista pellavaliinaa kastepöytään, enkä halunnut sellaista edes hankkia... joten päätin olla luova ja keksin laittaa pöytäliinaksi Ikean päiväpeiton. Myöhemmin jopa pappi sanoi, että ei ole ennen nähnyt yhtä hienoa, nuorekasta ja persoonallista kastepöytää ;)

Kastekimpusta tuli mielestäni herkkä ja kaunis. Kastemalja, sekä pienempi kimpun malja ovat samaa sarjaa :) Kasteliina oli uusi löytö nätillä tyttömäisellä kirjailulla.

Kastemekko on kulkenut suvussamme 40-luvulta. Meidän lapsemme oli 20. joka puvussa kastetiin.

Nämä kaksi alla olevaa kastemekkoa on mieheni suvusta. Katsotaan, josko näillekin tulisi joskus käyttöä... Tällä kertaa halusin kuitenkin oman sukuni mekon, saman missä minutkin on kastettu.

 Talo siivottu, ilmapallot puhallettu, astiat järjestelty ja tarjoiltavat leivottu. Koti valmiina ottamaan vieraat vastaan.
Tarjolla oli kinkkumunakasrullia, coctailpiirakoita, munavoita, vaniljatäytteisiä pullia, shakkiruutupipareita ja suklaaminttudominokakkua ;P Shakkiruutupipareita on ollut jo minun ristiäisissäni, rippijuhlissani ja ylioppilasjuhlissani... nyt perinne jatkuu myös Erinille. :)

 Rakas tyttäremme sai kasteessa nimekseen Erin Isla Alexia.

 Ystäväni tekemät kakkukoristeet. Tällä kertaa tein liivatekakun, joten koristeet kakkuun olisivat olleet liian painavia. Onneksi ne olivat kauniit myös tarjoilupöydällä kakun edessä.
 Persoonallinen kakkulapio :) Hyvin sujui leikkaus korkkarillakin ;)

Timantteja prinsessalla olla pitää! <3

Kastelahjaksi neiti sain kummitädiltään Pentikin ihanan tuolin. Oli kuulemma "huippukastelahjaidea, kun mamma tykkää sisustamisesta ja tuoli tarpeeksi iso kulkemaan neidillä aikuisenakin, eikä kokonsakaan puolesta huku vuosien varrella". Samaa mieltä, varmasti myös Erin rakastaa lahjaansa :)


Muilta vierailta neiti sai erilaisia kirjoja, kantoliinan, imetystyynyn, unisoittolelun, Muumiaterimia, sekä kirjekuorilahjoja. Äiti lupasi rahoilla ostaa neidille jotakin mieleistä ja pysyvää :)

Baby Princess Erin kiittää läheisiä tärkeästä päivästään! <3

2 kommenttia:

  1. Hei, hienon näköistä ja suloinen Erin! Kaunis nimi. Jos meille tulee vielä lapsia ja tyttö niin nimi olisi Isla. Se on niin kaunis. Kiva nähdä yleiskuvaa teiltä! Hienolta näyttää kaikki.

    VastaaPoista
  2. Ihania kastejuhlatunnelmia! Herkullisen näköiset tarjoilut, ja Erin on niin suloinen prinsessa! Tosi kivoja lahjoja myös, tuo tuoli on aivan ihana!

    VastaaPoista