Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 24. syyskuuta 2011

Muistoja vintiltä

Pidän tällä hetkellä kirpputoripöytää, joten aina pitäisi olla uutta tavaraa mitä esille laittaa. Ja sitähän todella löytyy... vanhempieni vintti on täynnä meidän lasten vanhaa tavaraa, suurimmaksi osaksi kylläkin aivan roinaa. Äitini on säilyttänyt kaiken, siis KAIKEN! Ei varmaan ole mitään raaskinut heittää pois, millä vähänkin on edes pientä tunnearvoa, tai millä olemme joskus lapsena leikkineet (säilyttänyt myös kaiken rikkinäisen, huoh!). Pikkusen on vintissä tekemistä, jos meinaa sen todella siivota ja käydä laatikko laatikolta läpi. Kaivoin Erinille vanhoja kirjojani, sekä muuta pientä mitä itsekin lapsuudestani muistan. Tein hieman huvittaviakin löytöjä :)

 
Äiti oli säästänyt jopa osan tuteistani!
Minulla oli kuulemma kerrallaan aina kolme, kun kahta pyörittelin käsissä ja yhtä suussa. Suurimman osan tuteistani annoin puolitoista vuotiaana pukille, joka kuulemma vei ne pienemmille lapsille. Olinhan minä sentään jo iso tyttö, enkä enää tarvinnut niitä! :D

                                               Ihanat, vanhat palapelit :)  
Vanhoja "taideteoksiani" yläasteelta. Hyödynnänkin nämä nyt korttiaskarteluun :)  
 Meidän vanha kukkapöytä olikin hyvä löytö uuteen asuntoon tuplakuplalampun alle, jossa meillä tähän asti ollut vain rakennusjakkara :)

 Vanha balettipukuni hieman jo kärsinyt sillä keimailin se päällä pienenä hyvinkin usein ja esitin kuulemma kaikille halukkaille katsojille omaa tanssiani :) Toivottavasti Erin vielä joskus pukee sen päälleen.


Ensimmäinen kuva minusta synnytyssairaalasta palatessa oli otettu tämän viltin päällä! Nyt kuvasin siinä oman tyttäreni 2,5 kk <3 
Täytyy jokin kerta julkaista myös oma vauvakuvani, kun albumi nyt porukoillani :) Hauska vertailla löytyykö yhdennäköisyyttä, sillä tyttäreni kaikkien mielestä tullut enemmän isinsä ulkonäköön... ainakin vielä!

Mukavaa viikonloppua!
-Suvi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti