Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Söpöä sunnuntaita!

Pitkästä aikaa sateeton päivä ja mies häärää ulkona talon ulkoseinien kimpussa. Olemme taas Erinin kanssa kahden ja innostuin kuvailemaan yhtä sun toista. Tässä teille ihasteltavaa sunnuntaipäivään :)

Pikkuprinsessalle ostettu jo ihania balleriinahameita tulevaisuuden leikkeihin :)




Vaunulenkit taittuu kivasti Brion singeillä... suosittelen, jos joku harkitsee! Tosi hyvät ollu käytössä :)
Rekkarikin piti tietty hankkia ;)


Meidän neiti on todella huono olemaan missään muualla, kuin sylissä, mutta yritän opettaa häntä olemaan nyt myös lattialla. 
Vauvan makuuviltti on söpöä Pupujussikat-sarjaa.

 Tässä hieman vanhempi kuva... Erinin pikkuruiset varpaat 1,5 kuukauden ikäisenä :)

Tossut ihana lahja ystävältä.

 
Hoitopöydällä Erin katselee aina vain yhteen suuntaan. Seinällä Onni ja Ilona-sarjan kortteja, mitkä tehty nimenomaan vauvoille katseltaviksi. Toimii!

                                     Ihana Benettonin takki lahja työkavereiltani.

Linumin kankaasta tehty keppiheppa :) Toivottavasti tulee joskus mukaan leikkeihin. Innostuin eilen taas hieman shoppaileen, kun sisustusmyymälöissä kaikkia ihania syksyn uutuuksia.

  Tuttipullojakin saa nykyään lasisena. Harmi, että ostin aikoinaan tämän pienen, kun nyt käytössä lähinnä vain niitä isompia. Maitomäärät ja koko neiti sen verran kasvanut, ettei enää pienet riitä!

Kyllä löytyy kotoa kaikkea mikä vaan on vaaleanpunaista. Joskus ennen en kyseisestä väristä niin paljoa edes välittänyt ja nyt olisin laittamassa sitä joka puolelle :) Näin se mieli muuttuu ;)
Nyt viikonlopun olen suunnitellut kotiimme verhoja. Ensimmäisiäkään ei vielä seinillä ole ja nyt syksyn tullen tuntuu, että olen alkanut niitä kaipaamaan. Eiköhän tänne joskus tule niistäkin kuvia, jahka saan hankittua :D

Nyt taidan kääriytyä taas huovan sisään ja lepuuttaa hetken silmiäni. Eilen meni myöhään, kun olimme koko perhe naapureilla yömyöhään pelailemassa :)

                                                     Mukavaa tulevaa viikkoa!
                                                                 -Suvi-

lauantai 24. syyskuuta 2011

Muistoja vintiltä

Pidän tällä hetkellä kirpputoripöytää, joten aina pitäisi olla uutta tavaraa mitä esille laittaa. Ja sitähän todella löytyy... vanhempieni vintti on täynnä meidän lasten vanhaa tavaraa, suurimmaksi osaksi kylläkin aivan roinaa. Äitini on säilyttänyt kaiken, siis KAIKEN! Ei varmaan ole mitään raaskinut heittää pois, millä vähänkin on edes pientä tunnearvoa, tai millä olemme joskus lapsena leikkineet (säilyttänyt myös kaiken rikkinäisen, huoh!). Pikkusen on vintissä tekemistä, jos meinaa sen todella siivota ja käydä laatikko laatikolta läpi. Kaivoin Erinille vanhoja kirjojani, sekä muuta pientä mitä itsekin lapsuudestani muistan. Tein hieman huvittaviakin löytöjä :)

 
Äiti oli säästänyt jopa osan tuteistani!
Minulla oli kuulemma kerrallaan aina kolme, kun kahta pyörittelin käsissä ja yhtä suussa. Suurimman osan tuteistani annoin puolitoista vuotiaana pukille, joka kuulemma vei ne pienemmille lapsille. Olinhan minä sentään jo iso tyttö, enkä enää tarvinnut niitä! :D

                                               Ihanat, vanhat palapelit :)



  
Vanhoja "taideteoksiani" yläasteelta. Hyödynnänkin nämä nyt korttiaskarteluun :)  
 Meidän vanha kukkapöytä olikin hyvä löytö uuteen asuntoon tuplakuplalampun alle, jossa meillä tähän asti ollut vain rakennusjakkara :)

 Vanha balettipukuni hieman jo kärsinyt sillä keimailin se päällä pienenä hyvinkin usein ja esitin kuulemma kaikille halukkaille katsojille omaa tanssiani :) Toivottavasti Erin vielä joskus pukee sen päälleen.


Ensimmäinen kuva minusta synnytyssairaalasta palatessa oli otettu tämän viltin päällä! Nyt kuvasin siinä oman tyttäreni 2,5 kk <3 
Täytyy jokin kerta julkaista myös oma vauvakuvani, kun albumi nyt porukoillani :) Hauska vertailla löytyykö yhdennäköisyyttä, sillä tyttäreni kaikkien mielestä tullut enemmän isinsä ulkonäköön... ainakin vielä!

Mukavaa viikonloppua!
-Suvi-



torstai 22. syyskuuta 2011

Valoa syksyyn

Taas on illat alkaneet pimentyä ja on ihana käpertyä sohvalle lämpimän huovan sisään. Yleensä laitamme iltaisin tulet takkaan, sekä sytytämme tuikut palamaan. Tunnelmaa on syksyssä oltava ;)


Olen todella ihastunut Riviéra Maisonin juttuihin. Mannerheimintiellä sijaitsevassa liikkeessä on aivan ihania sisustusesineitä! Mielenkiinnolla odotan mitä heille jouluksi saapuu... Ensimmäistä kertaa pääsen somistamaan kotiini joulun :) Can´t wait!


                                Tunnelmallisia syysiltoja kaikille! Pitäkää toisianne hyvänä <3

                                                                      -Suvi-

maanantai 12. syyskuuta 2011

Illalliskattaus

Vietimme eilen mukavan naapuriperheen kanssa grilli-iltaa hyvän ruoan ja juoman merkeissä :) Nautiskelimme mm. kalaa, homejuustolla, sekä pekonilla täytettyjä sieniä, makkara & kasvisvartaita, ruokaisaa salaattia ja valkosipulivoipatonkia ;P  Pikkusen taas harmitti, kun tuli vedettyä itsensä ihan ähkyyn niin myöhään illasta... muuten oli kyllä oikein mukava ilta :D

                                     Koti valmiina ottamaan vieraat vastaan.


Kattaukseen kipaisin lähimaastosta hakemassa jotakin kaunista oksaa. Naapurin rouva oli sitä mieltä, että oksat olisivat vadelmapensaasta..?


Mielestäni ruokakin maistuu paremmalta, kun kattaukseen on nähty edes vähän vaivaa ;)




Kiva kun kävitte kurkkimassa ;) Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle!

                                          -Suvi-

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Syksy on täällä!


Kesä taitaa olla virallisesti ohitse :(
Tuntuu, etten ehtinyt oikein tästä kesästä raskauden ja sen mukana tuoman turvotuksen takia juuri nauttimaan...  noh, onneksi on taas ensi kesä ja ainahan etelänmatkasta saa haaveilla ;)





Kävin ystäväni kanssa viikko takaperin toista kertaa elämässäni sienestämässä ja samalla tuli kerättyä myös jonkin verran puolukkaa. Sieniä löytäessä oikein villiintyi, eikä olisi millään malttanut lopettaa. Saimme molemmat hyvän saldon kanttarelleja ;P

                                                       Puolukkaa ja mustikkaa :)   
                               
Kanttiksista tuli aivan mielettömän hyvä muhennos. Oli kyllä aivan sattumaa, että löysimme niin hyvän paikan. Täytyy käydä parin viikon päästä katsomassa uudestaan, etenkin kun nyt ollut paljon sateita... Harmi, kun sienituntemukseni on niin onneton, että paljon syömäkelpoisia sieniä jää keräämättä.





                                               Kauniita ja herkullisia syyspäiviä kaikille!

                                                                       Suvi