Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kesän keltaista & vadelmanpunaista.

"Värejä on kaikessa ja kaikkialla. Kaikilla väreillä on oma merkityksensä ja kukin meistä kokee ne omalla tavallaan".

Nyt on kaupoissa ihania neonkirkkaita värejä paljon esillä ja itse ainakin huomaan, että oikein janoan niitä. Aivan ykkössuosikkini on tällä hetkellä keltainen! Se on valoisa, eloisa ja onnellinen, optimismin ja itsetunnon väri. Keltainen mielletään myös raikkaaksi ja ennakkoluulottoman, energisen ihmisen väriksi. Se on väreistä lähimpänä auringonvaloa ja siksi ehkä säteileekin minulle lämpöä, iloa ja voimaa <3

                                   Kyllä nyt kelpaa pikkumurun polskutella kesähelteillä :)


       Nämä saunasaippuat on niin syötävän ihania, että eihän niillä raaski melkein edes pestä! ;)

 Ystävälle olimme toisen ystävän kanssa ostamassa Thomas Sabon korua, kunnes näin tämän! Kello kuin tehty juuri minua varten :D Ihana! Ja niin pirtsakka! ;) Oli vaan pakko saada!

              Kylpyhuonekin koristeltu kuuman viehkeään kesään! ;P Tervetuloa aurinko ja lämpö <3                                                                  Suvin Samettiruusut.


Vaaleanpunaisella on monia eri sävyjä, tässä tapauksessa otsikon vadelmanpunainen nyt kuulosti kivalta ;) Väri yhdistetään usein tyttölapsiin ja naiseuteen. Vaaleanpunainen luo sopua ja rauhaa, se on herkän myötätunnon, rakkauden ja hyväntahtoisuuden väri. Se luo uskoa ihmisten kauneuteen ja hyvyyteen, kertoo paranemisesta rakkauden avulla. Vaaleanpunaisen pitäisi myös luoda hellyyden tunteita ja vähentää ruokahalua... tässä siis lukuisia syitä, miksi tarvitsen juuri nyt myös tätä väriä :)


                                     Rakastan omenapuita tällä hetkellä! Niin kauniita! <3              Vaarini minulle tuomat Äitienpäiväruusut kauniisti kuivatettuna :) Ihana muisto <3

                                               Hurahtanut heinäseivästikkaisiin! :D

Tiesittekö muuten, että tikapuiden symboliikka liittyy suoraan niiden käyttötarkoitukseen? Ne nimittäin kertovat ihmisen halusta nousta johonkin korkeammalle. Unikirjassa tikapuiden kerrotaan myös symboloivan piilotajunnan ja tietoisuuden välistä yhteyttä. Hmmm... Sen verran itsestäni voin tähän väliin paljastaa, että suuret on tulevaisuuden haaveet ja suunnitelmat. Minulla on todellakin halu nousta johonkin korkeammalle! ;)


                   Suvivirsiä lauletaan taas lauantaina ja siitä se loma ja KESÄ useimmilla alkaa! :)
                                                      Ihanaa loppuviikkoa Teille lukijoilleni!

Minäpä menenkin huomenna sisustamaan yhden aromaterapianhoitolan uuteen uskoon :) Kuvamateriaalia tulossa varmasti ;) Joten odotelkaapa postausta.
  
                                                                           -Suvi-

1 kommentti:

  1. Oi miten kivat selostukset oletkaan keksinyt noista väreistä! :) Aivan ihania kuvia ja etenkin rakastan tuota teidän kylpyhuonetta... ihana <3

    VastaaPoista