Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Tuunausta - Huonekalujen uusi elämä

Eih, ei vieläkään kuvia olohuonekohteestani. Olen pahoillani. Useammalla kuin yhdellä tavarantoimittajalla on ollut ongelmia :( Ehkäpä tämäkin kohde tosin joskus valmistuu ja sormet ristissä toivon toki, että pian ;) Yksi asia on tosin varma! Olohuoneesta tulee aivan mielettömän ihana!!! :) <3

Pieniä tuunauksia olen tehnyt nyt yhdessä toisessa kohteessani... Pienellä budjetilla olen lähtenyt stailaamaan nelihenkisen perheen asuntoa Helsingissä. Tässä ensimmäisiä maistiaisia muutoksesta. Kaksi lipastoa, tv-taso ja vaatekaappi saivat pienen kasvojen kohotuksen :)


Lipasto maalattiin valkolakalla. Minkäänlaista hiomista ei vanhalle pyökkilipastolle tarvinut tehdä. Lopputuloksesta tuli hyvin peittävä ja kiiltävä. Vanhat vetimet löytyi toisesta lipastosta ja ne maalattiin lakalla myös.

Toinen lipasto maalattiin hyvin epätasaiseksi yhdessä tv-tason kanssa. Vetimet hankittiin Ikeasta.                                                    Hauskan näköinen, kulunut pinta :)

Perhe halusi uudistaa jo olemassa olevia huonekaluja, sillä ovat vuoden sisällä muuttamassa uuteen asuntoon. Kuulemma vasta siinä vaiheessa tehdään uusia hankintoja, kun on kodin pohjapiirros selvillä.

Tässä vielä ehostettu vaatekaappi :) ...ja pientä kurkistusta makuuhuoneeseen, josta ensi viikolla meinaan Teille ennen ja jälkeen postauksen värkätä ;)


                                                          Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille lukijoille!
                                                                                -Suvi-

18 kommenttia:

 1. Hieno nähdä, että oikeasti pienelläkin rahalla saa muutosta aikaan :) Kivat vetimet Ikeasta, täytyykin lähteä ostoksille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutokseen aina rahaa vaadita ;)Jälkikäteen löysin kivoja vetimiä myös Biltemasta :)

   Poista
 2. Hello Suvi nice blog I invite you to participate in the draw of Primark's in my blog.
  www.blogpersonalstyle.com hope you a big hug.

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Eksyin blogiisi ja tykästyin kovasti.. jään vakkari lukijaksi =)

  Itse juuri aloittanut bloggauksen ja tarkoitus on sivuilleni laittaa pääasiassa paljon juurikin tuunattua ja/tai itsetehtyä. Sivuiltasi sain paljon inspiraatioo =) Ihana blogi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ihana kuulla :D Onnea ja menestystä myös sinun blogillesi <3

   Poista
 4. Ja ollaan näköjään samassa kaupungissakin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin vielä :) Hämeenlinnalaisia bloggaajia ei kovin montaa ole vastaan tullut ja samaa sanoneet myös asiakkaani... Mutta totuutta en tiedä :)

   Poista
 5. Tosi samannäkösiä kaikki sinun muutoksesi? Toivovatko asiakkaat juuri samantyyppistä aina, suunnitteletko pääasiassa oman sisustusmakusi mukaan vai pystytkö toteuttamaan jotain ihan toisenlaistakin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakentavasta kommentista :)

   Tottakai kaikki räätälöidään asiakasta kuunnellen, toki jokaisella suunnittelijalla näkyy töissään myös oma kädenjälki :)
   Ilmeisesti nyt on sattunut niin, että asiakkaiksi ovat valikoituneet hyvin samaa tyylisuuntaa edustavia henkilöitä ;)

   Poista
 6. Siis valkolakkaa pintaan...montako kertaa maalasit esim.vaatekaapin? Annatko merkin? Näyttää tosi siistiltä ja valoisalta, väri tekee ihmeitä. Oma asunto meni sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalikaupasta vaan kysyt maalarin valkolakkaa, niin saat saman purkin :) Todella teki kyllä suuren mutoksen <3 Kaikki huonekalut maalattiin vaan kertaalleen, myös vaatekaappi. Väri peittää todella hyvin ja lopputulos on erittäin kiiltävä.

   Mahtavaa, että saitte myytyä! Paljon onnea :) Huippua!

   Poista
 7. Valkolakkaa, jaa...mikä merkki? Maalasitko useaankin kertaan esim.vaatekaapin? Kyllä vaan vaalea valoistaa tilan :) hieno!

  VastaaPoista
 8. heippa, millä sait tuollaisen kuluneen pinnan, on meinaa makeen näkönen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kulunut pinta saatiin aikaiseksi hyvin epämääräisellä sutaisulla. Eli mahdollisimman huolimattomasti pensselin kanssa ja vain vähän väriä kerrallaan :)

   Poista