Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 4. tammikuuta 2013

Flamingo + 37 astetta :)

Voi vitsi kun on ärsyttänyt... olen tässä koko päivän yrittänyt lisätä kannettavalla postaukseeni kuvia, mutta ei ole onnistunut kun bloggerin kuvalinkissä ja "siirrä" kohdassa on ollut jotain vikaa (kohta missä normaalisti "lataa" on ollut nyt vaan täysin tyhjä ilman mitään toimintoa) :( Onks teillä ollut sama homma? Olen kyllä nähnyt muutaman lisänneen nyt postauksia, eli joillakin on toiminut? :O Tai sitten ovat tehneet postaukset valmiiksi jo aiemmin ja julkaiseet nyt? Turhauttavaa! Nyt sain melkoisten sohlailujen jälkeen julkaistua tämän tekstin ja kuvat tänne vain Padin avulla (mitä muuten edelleen opettelen vasta käyttämään) ;) Onkohan vika siispä mun kannettavassa?


No niin, mutta asiaan... tai mitä perus pintapuolista höpöttelyä täältä nyt minulta onkaan taas luvassa.... ;)

Vaikka nyt ei ulkona juuri tällä hetkellä päätä palele, niin on ihana palata parin päivän takaisiin muisteloihin minikylpylälomasta. Uuden vuoden hotellipakettiimme kuului Vantaan Flamingo Spassa rentoutuminen, sekä suklaat kuohuviinin kera. En muuten ollut koskaan aiemmin kyseisessä paikassa käynyt ja täytyy nyt kyllä kehua, että tykkäsin ja suosittelen! Nautiskelimme olostamme useita tunteja erilaisissa lämpimissä altaissa ja hyväntuoksusissa saunoissa. Paikassa ei valitettavasti saanut kuvata, joten lainasin kuvat heidän omilta sivuiltaan. Normaalisti haluan aina kuvata itse ja mahdollisimman paljon välttää kuvien lainaamista netistä ;)

Fiilistelkääpä näitä ;)

                                                                        Mineraaliallas

                                                                       Lämminvesiallas

                                                         Toinen kahdesta höyrysaunasta

Kyllä tuolla kelpasi pulikoida. Suosikkini oli ehdottomasti tuo lämminvesiallas, sekä rosmariinisauna & höyrysaunat. Kirkasvalohuone suolapatsaineen oli ihan mukava kokemus myös ja mineraaliallas ja ja ja. :) Tykkäsin! Nyt oli ihana mennä tuonne K-20 Span puolelle, missä oli niin rauhallista lillua romanttisesti kahdestaan. Vesipuiston puoli vaikutti kivalta myös, mutta nyt kun ei omaa lasta ollut mukana, niin en olisi jaksanut kuunnella toistenkaan lasten kirkunaa ;) Siksi täydellinen ratkaisu oli tällä kertaa vain tuon Span puoli. Ensi kerralla sitten Erin mukaan ja mennäänkin taas ihan eri asenteella, eli vain lasten ehdoilla! :D

                                                       Herkuttelulta ei voinut välttyä ;)

                                                            Mukavaa viikonloppua!

Taidan alkaa jo pikku hiljaa miettimään mitä kenkiä ja mekkoja pakkaisin matkalle mukaan, niin ehdin tarvittaessa vielä pyykkäilemään :) Haluaisitteko postauksen niistä? Oli muuten aivan huikaisevan ihanat ja laadukkaat ne tumman siniset Zalandosta tilaamani bikinit. Pääsin niitä nyt ekaa kertaa kylpylässä testaamaan :) Pitipä siis tilata matkalle vielä toiset ja tällä kertaa valkoisena. Nyt ei tarvitse mekkojen kanssa arpoa edes rusketusrajoja, kun on kahdet samanlaiset bikinit erivärisinä ;) Kätevää :) Valkoisia voin käyttää varmaan vasta muutaman päivän jälkeen jos yhtään tarttuu Gambian aurinko pintaan... kalkkilaivan kapteenilla ne ei varmasti ekoina päivinä hyviltä näytä :P Tällaista "suurta pohdintaa" tällä kertaa :D

                                                                           -Suvi-

1 kommentti:

  1. Kuulostaa teidän kahden reissu kyllä aivan uskomattoman ihanalta...

    Me oltiin lasten kanssa siellä käymässä pari vuotta sitten, ihan vain tuolla kylpyläpuolella...riitti kyllä vipinää siellä lasten kanssa =)

    VastaaPoista