Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 6. toukokuuta 2011

Kurkistus pintaan...

Kimalletta ja hohdetta laattavalinnoissa :)

WC:n lattia


Eteisen & keittiön lattia


Kylpyhuoneen & pukeutumishuoneen lattia


Kylpyhuoneen seinä


Jo valmiiksi laatoitettua vessaaYksi pukeutumishuoneen seinämateriaaleista
Talon julkisivu.
Piti tehdä muutamia kokeiluja, jotta saatiin ulkomaalin väri valittua... Kaikista tummin, ikkunan alla oleva harmaa on nyt sitten tulevan talon väri :)

Pakko myöntää, että olen aikas innoissani näistä kaakeleista ja muistakin materiaali- ja värivalinnoista. Täytyy olla miehelleni kiitollinen, että olen itse saanut tehdä kaikki valinnat. Voin vain kuvitella, että kuinkahan haastavaa ja aikaa vievää olisi ollut yhdessä tehdä päätöksiä, jos toinenkin olisi halunnut mielipiteensä kuuluviin. Monet "taistelut" olisi todennäköisesti käyty, sillä minähän en tällaisissa asioissa tunnetusti juuri periksi anna ;) Onneksi mieheni kuulemma valintoihin oikein tyytyväinen :)

8 kommenttia:

 1. Heippa! Kiva kun kävit kirjautumassa lukijakseni, niin löysin tämän ihanan blogisi :) Paljon kaikkea ihanaa...tähtitapetit ja mahtavat kaakelit. Jään todella mielenkiinnolla seurailemaan talonne valmistumista ja sisustelujasi :)

  Ihanaa äitienpäivä viikonloppua maha-asukin äipälle! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Ihana saada kannustavaa kommenttia, kun kaikki vielä bloggauksen maailmassa itselleni täysin uutta. Kovasti odotan tulevaa kesää, kun kaikki tosiaan kohta vihdoinkin valmista raksalla ja pääsen kunnolla itse asiaan, eli sisustukseen ;) Ja jännittävät ajat edessä muutenkin kun tämä tyttönen täältä sitten ulos pujahtamassa.

  Ihanaa ja aurinkoista Äitienpäivää myös sulle :)

  VastaaPoista
 3. Saat olla onnellinen, kun miehesi antaa sinun tehdä valinnat. Meillä väännetään jokaisen tapetin ja kaakelin kanssa. Vaikka oltais samaa mieltä, niin vähän pitää vääntää silti. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihan totta Jenni! Kyllä on nyt huomattavsti näin helpompaa. Ja kun mies rakentaa taloa itse, niin säästyypähän nyt ainakin edes joltain, kun ei tarvitse hänen enää pinta ja sisustusjuttuja miettiä ;)Voin vain kuvitella, että mitä valintoja hän tekisi!!! :P

  Päm: Tuli muuten mieleeni, että täytyypä suositella ihanaa blogiasi myös ystävälleni, joka harrastaa myös chihuja :D

  VastaaPoista
 5. hih, kiitti! :) Onko ystävälläsi blogia?

  Ihanaa äitienpäivänillan jatkoa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Ei ole ainakaan toistaiseksi :( Samoin sulle!

  VastaaPoista
 7. Vau, mitä materiaalivalintoja! Janne kertoikin että teillä on tosi hienoja yksityiskohtia tulevassa kodissa, kun oli viime viikolla käynyt teidän raksalla. Pakko päästä kyllä itsekin kurkkimaan. :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Tervetuloa kurkkimaan. Ensi kuussa olisi kyllä tarkoitus päästä jo vihdoin muuttamaankin...

  VastaaPoista