Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. toukokuuta 2011

__LillaVilla__

Pikkumökkiä tullut kunnostettua neljä päivää ja urakka sisäpuolelta alkaa olla valmis :) Melkoinen homma ollut ja kyllä sen jo selkäsärytkin kertoo. Nyt jälkikäteen olen kuitenkin hyvin mielissäni aikaansaannoksistani.
Tässä hieman kuvamateriaalia leikkimökistä ennen ja jälkeen :) Joskus pelkkä maali ja pieni ehostus tuntuvat jo tekevän ihmeitä ;)

Leikkimökki ennen = romuvarasto!

 

Kyllä huomaa, ettei ole ollut kukaan leikkimässä yli 20 vuoteen :) Kolme jätesäkillistä sain heittää tavaraa pois. Ja vitsi sitä hiekan määrää... meillä oli joskus lapsena ollut hiekkalaatikko ;)

 Papan ja jo isopapan tekemät ihanat vanhat huonekalut kaipasivat ehkä jo hieman uutta maalia pintaan...

Leikkimökki jälkeen!

Uusi, ihana ja kunnostettu leikkimökki saikin nimen blogini mukaan. Nyt kelpaa meidän pikkuisen sitten joku päivä mennä leikkimään omaan LillaVillaan <3
Isopapan tekemä lypsyjakkara :)


Ja vielä kuvia pienistä tuunatuista yksityiskohdistaSomalta näyttää :) Sitten kun vielä joku päivä jaksaisi tehdä saman urakan ulkopuolelle. Taidan jättää kyllä suosiolla myöhemmäksi... :)

Aurinkoista euroviisuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana :) Olet tarmokas mamma :D
  Terkkuja Jyväskylästä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Tarmokas on ollut olo, mutta täytyy myöntää, että kyllä nyt on voimat loppu ja olo ihan puhki...! Täytyy alkaa rauhoittumaan ja rentoutumaan <3

  Ihanaa kesää koko teidän perheelle :)

  VastaaPoista
 3. Siis voi että miten I-H-A-N-A!!! En osaa nyt muuta kommentoida, olen sanaton. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kyllä. Ja mä voin tulla siihen asumaan! :)

  VastaaPoista
 5. MAHTAVAA, mutta äläpä riehu liikaa! :) Millä maalilla maalasit mökin lattian? Meillä kun olis edessä vähän samantapainen projekti..tosin mökki on hiukan kallellaan ja 2-kerroksinen. Kävin eilen siellä ja lattia oli täynnä hiirenpapanoita, et sillee.. Alisalle olis aikomus siitä kesähuoneisto.

  VastaaPoista
 6. Kiitos!
  Lattia on itseasiassa maalattu ulkomaalilla mikä oli ostettu kokeeksi talomme seinään. Jäi niin reilusti maalia yli ja pidin väristä, niin ajattelin kokeilla sitä LillaVillaan. Hyvin on toiminut ainakin tähän mennessä :)
  Lykkyä pyttyyn projektille ;)on siinä aina urakkaa...

  VastaaPoista