Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 31. toukokuuta 2012

Sisustuskohteeni - aromaterapiahoitola ennen ja jälkeen

Vihdoin on prosessi saatu päätökseen ja nyt on aromaterapiahoitola valmis ottamaan asiakkaat vastaan aivan uudistetuissa tiloissa. Lauantaina on Hoitavan Kosketuksen avajaiset ja ihmiset pääsevät silloin livenä näkemään muutoksen. Hieman minua ainakin jännittää, että mitä tykkäävät... ;) Kiva kuulla mietteitä :D

Projekti toteutettiin pienellä budjetilla ja sisustuksessa käytettiin paljon myös valmiina olleita huonekaluja, sekä vanhaa tavaraa. Uutena hankittiin tapetit, verhot, valaisimet, sisustustarra, tilanjakaja, liinavaatteet, kynnysmatot sekä muutamia pikkutavaroita kuten kehyksiä ja kukkaruukkuja.
Aika paljon tuunasimme vanhasta uutta spraymaaleja ja kuumaliimapistoolia apuna käyttäen :D

Tässä teille kuvia sisustuskohteestani ennen ja jälkeen :)

Perheen harrastus-ja askartelutilana ollut sisustamaton huone ENNEN;








Aromaterapiahoitola JÄLKEEN;

 Tuunasin tämän kiven avajaislahjaksi asiakkaalleni.

                                       Tervetuloa näkemään mitä olemme saaneet aikaan :D

Tuunatut esineet. Ennen kuvista saatat löytää miltä aikaisemmin näyttivät :)

 

Sermin taakse, viltin alle saatiin kätevästi piiloon tietokoneet ja musavehkeet, mitkä asiakas halusi säilyttää tässä tilassa.

Tuoli ja jakkara maalataan lähipäivinä vielä vaaleanpunaisiksi <3  Maalia jäi reilusti yli ja päätettiin, että tehdäänpä näistäkin vielä syötävän söpöt :)

                                        Ehkäpä tästä öljyvalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin ;)



                                         Lintuhäkkilamppu aivan kuin tehty tapetin kaveriksi :D

Vesikin tarjoillaan asiakkaalle nyt näin kauniista kannusta :) Ennen kuvista saatat löytää sen kannun mistä aiemmin juomat kaadettiin... ;)




Kiinnostuitko? https://www.facebook.com/pages/Hoitava-Kosketus/343111132383242

Olipa hauska projekti ja suunnittelijana voin sanoa olevani tyytyväinen lopputulokseen <3
                                                                 Mitä mieltä Te olette? :)

                                                             Vauhdikasta viikonloppua! ;)
                                                                              -Suvi-


16 kommenttia:

  1. Aivan upea, hienoa tytöt! :-)

    VastaaPoista
  2. Ennen kuvissa huone on melko levoton. Vaikka sanotaan, että sininen rauhoittaa, niin itse en sitä koe niin.

    Jälkeen kuvat taas... TILASTA TULI TOSI KAUNIS!!
    Nyt se on sellaisen näköinen, että tuolla olisi ihana rauhoittua:)

    Tosi onnistunut remppa!!!

    VastaaPoista
  3. Ihastuttava. Hieno muutos pienellä budjetilla. :)Ja olisi mahtavaa kuulla lisää yksittäisistä tuunausprojekteista kyseisessä kohteessa. :)

    VastaaPoista
  4. Kerrassaan upea muutos!! Niin rauhallinen tunnelma, että kuvaa hyvin yrityksen nimeäkin! Pitkään piti kuvia tiirailla :)

    VastaaPoista
  5. Ihan uskomattoman suuri muutos!! Todella upea lopputulos!! Ennenkaikkea tämä uudistettu huone oikein kutsuu rentoutumaan ja unenomaiseen hyvään oloon. Sinulla on kyllä silmää ja ammattitaitoa! :)

    VastaaPoista
  6. Mahtava muutos! Tilasta tuli todella kaunis, ja viihtyisä. Ja paljon silmänruokaa, eli ei mikään tylsä "toimisto"! Ihana tapetti, ja kivasti siitä napattu värit hoitolaan :) Hyvä Suvi!!!

    VastaaPoista
  7. Työn tilaajana ja kyseisen hoitolan omistajana täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Kyllä nyt kelpaa töitä tehdä! :)

    Pakko on kyllä myös mainita, että huone on siis aiemmin ollut perheemme askartelu- ja harrastustilana, eikä hoitolana eli sitä ei oltu sisutettu mitenkään, kunhan oli heitetty kaikki vanhat tapetit ja kapineet sinne!

    T: Hannemari Toivanen

    VastaaPoista
  8. Näyttää todella upealta ! On se helppoa kun sen osaa... pitäisköhän mun tilata sut meille... ? ;)

    VastaaPoista
  9. No olipa kyllä iso muutos ja upealta näyttää! Tilassa on nyt raikas ja rauhallinen tunnelma ja sopii loistavasti aromiterapiahoitolan tyyliksi, johon ihmiset nimenomaan tulevat rauhoittumaan ja hankkimaan hyvää oloa!

    VastaaPoista
  10. Kaunista jälkeä oot saanu aikaseks :)Ite tykkään ihan erityisesti tosta tekstistä tuolla "Hoitava kosketus" !

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana muutos :) tuosta vesikannusta oli paras kommentti ;) viimenen silaus on kuin piste ii:n päälle(ensinmäinen kuva) tuo kivi! wau! Kyllä tuli paljon mukavampi tila. Voisin kuvitella meneväni tuohon ekaan(sisustamattomaan)tilaan. Tilanne on vähän sama, kun menee kaverille, joka ei ole odottanut minun tulevan kylää, ja kaikki paikat on rempallaan ja likaista. Minulle tulee vaivaantunut olo, minne istuisin, minne katsoisin. Panikoisin! :D Mutta tuon muutoksen jälkeen, kun oven avaa, tulee tunne, että minua on odotettu! Minut toivotetaan tervetulleeks tilaan, joka on tehty "minua varten" ihanaa! <3 Oikean fiiliksen olet saanut sisustuksella! Toivottavasti saat monta asiakasta!, sillä tälläiset muutokset ovat MAHTAVIA!!

    VastaaPoista
  12. Hei, minkä niminen tapettu tuo on, ja mistähän sitä mahdollisesti saa? On niin kaunista, että melkein on pakko saada tytön huoneeseen tuota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eih! En muista tapetin nimeä... mutta Kodin Terrasta saa eriväreinä... Kiitos, kiva kuulla että tykkäät ;)

      Poista
  13. Kiitos aivan hurjan paljon teille kaikille!!! On ollut aivan ihanaa lukea teidän kommenttejanne! <3 <3 <3 Odottakaapa vaan, että minkälaisen makuuhuoneen olen laittanut uuteen uskoon seuraavaksi ;)

    VastaaPoista