Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 29. joulukuuta 2012

Tervehdys työhuoneestani :)

Napsin joulun aikaan muutaman kuvan puhelimellani hieman jouluisammasta ripsipajastani (kuvien laatu ei siksi taas paras mahdollinen). Nyt on ripsitarjous päättynyt ja moni uusi, ihana asiakas löysi luokseni, kiitos, mahtavaa :) Hinnat eivät tosiaan ole onneksi päätähuimaavia muutenkaan ;)

Uusi setti............ 99€

Huolto
(60-90 min)....... 50€
Huoltoväleillä 2-4vk

Huolto
(yli 90min)......... 70€
Huoltoväleillä yli 4vk

Pikahuolto
(max. 30 min).... 25€

Poisto................. 20€

Kulmat............... 10€
Siistiminen & värjäys
ripsien yhteydessä


Keksin juuri hieman muokata korkeaa kynttilälyhtyä lisätilan tarpeessa... nyt siitä muodostuikin hopeisen lautasen myötä pöytä :) Pistin väliiin vahvaa kaksipuoleista teippiä, niin johan pysyy, vaikka saisikin pienen tönäyksen.

Kauniilla tunnelmalla on työhuoneessani suuri merkitys. Tuikut ja kynttilät tuovat lämpöä ja iloista mieltä, polttelen niitä siispä ahkerasti :) Taustalla soiva musiikki ja tuoksulyhty tuovat rentoutuksen asiakkaalle hänen maatessaan ihanan muhkeassa löhötuolissani ;)

Nyt uudeksi vuodeksi ei enää ripsiä saa, sillä olen ollut aivan karmaisevan noroviruksen kourissa :( Pitää vaan toivoa, ettei pikkumuruun tarttunut...  En edes muista koska olisin viimeksi ollut näin voimaton, kuin toissapäivänä kylpyhuoneen lattialla maatessani ;) Toivottavasti pysytte Te terveinä. Täällä Hämeenlinnan suunnalla virusta ja oksennustautia on ainakin hurjasti liikkeellä...

Suvisvilla palvelee ihania asiakkaita taas ensi vuoden puolella! Palaan kuitenkin blogini ääreen vielä ennen vuoden vaihtumista, joten siksi toivotankin kaikille nyt vain oikein mukavaa viikonloppua!

                                                                         -Suvi-


2 kommenttia:

 1. Aivan pakko kysyä, mistä tuo erittäin komea peili ja suuri kynttilänjalka on ostettu? :) Aivan ihanat! Ja hintaluokka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Peili ostettu pari vuotta sitten Askosta n. 300€-350€ en muista ihan tarkkaa hintaa. Saattaa olla myynnissä edelleen :) Kynttilänjalka Kodin Anttilasta vuosi sitten about 50€ ja en ole näitä samoja ainakaan nähnyt, mutta vastaavia voit varmaankin löytää mistä tahansa ;)

   Poista