Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 22. joulukuuta 2012

Tunnelmointia kera pakettien

Juuri kipaisin vielä tänään hakemassa viimeisetkin lahjat pukinkonttiin. Ihania ja hyvin kilttejä ihmisiä on lahjamäärästä päätelleen ollut ympärillämme :) Heitä on ihana muistaa niin itsetehdyin, kuin ostetuin paketein <3

Nämä ihanat mustat joulupallot ostin ensi jouluksi varastoon jo kuukausi takaperin ja tänään Stockalla harmikseni huomasin, että olisivat olleet -50%, nyyh! En tiedä miksi, mutta ensi jouluna halusin jostain syystä väreiksi mustaa ja hopeaa. Saattaa johtua siitä, kun ensi jouluna Erin on joulunvietossa toisaalla ja itselläni haaveissa viettää joulu ensimmäistä kertaa poissa suomesta... toisin sanoen jossain auringon alla :) Tyylikkäitä palloja ei ole kovin helppo löytää, joten siksi suunnittelin mustan joulun jo vuoden etukäteen :) Kätevää siispä ennakoida jo valmiiksi näinkin ;)

Paketointipajan pidin työhuoneessani, josta meinasin Teille ensin laajemmat kuvat napata, mutta en ehkä ollut täysin tyytyväinen joulusomistuksiini (liian vähän koristetta ja aikaa toteuttamiseen) joten ensi vuonna sitten :)Pakettikortit väsäsin punaisesta kartongista polttamalla reunat sytkärillä rosoisiksi. Ihan hauskannäköiset ja muotoiset korteista tuli :)

Täällä paketoinnit jatkuu ja oikeastaan vasta kunnolla alkaa kun pääsen sellofaaneista nyt myös niihin joulupaperillisiin paketteihin :D Veikkaan, että monessa taloudessa parhaillaan käynnissä samat puuhat ;)

                                                                    -Suvi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti