Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 17. helmikuuta 2012

KOTI

Heippa rakkaat lukijat!

Täällä päivä mennyt siivoillessa, samalla kun pikkuinen roikkunut kiinni nilkassani :) Puhtaalta kuitenkin näyttää ja koti on valmis ottamaan vastaan huomisen erikoisen spesiaalit tuparivieraat. Johan tässä ollaan 8 kuukautta asuttu, joten vihdoin aika järjestää nämäkin juhlat. Mielenkiinnolla odotan, että minkälaisia sketsihahmoja tänne huomenna saapuu ;)

Tässä postauksessa kuvia lähinnä vessasta ja ruokailutilasta/olohuoneesta. Olen muuten saanut loput verhotkin paikoilleen vasta nyt... parempi kai myöhään, kuin ei milloinkaan :) En sen enempää läpise, kun on vielä sata hommaa tekemättä ennen huomista. Taidan kokkailutkin hoitaa yöllä, kun saan pikkumurun untenmaille :) Hmm... olisin kyllä halunnut nähdä tämän illan elokuvankin, joten saa nyt nähdä olenko tarmokas, vai jäänkö sohvalle ja jatkan touhuamista sitten aamulla ;D

WC:stä

                                           Hieman tuunasin näitä pähkinäpuunoksia :)


                                             Vieraatkin saavat suihkutella hajuvesiä...

Tämä ihana virkattu kori on äitini tekemä. Nyt hänellä juuri kesken iso, vaaleanpunainen lelukori Erinin huoneeseen. Jos näitä haluaa tilata, niin saattaisi olla mahdollista ;)Keittiöstä                        Vihdoin sain keittiön kaappien alle myös nämä valaisimet :)


Ruokailutilaa & olohuonetta

Videotykki vaihtui takaseinältä televisioon ja nyt paraatipaikalla myös minun ja Erinin syksyllä Mikaela Löfrothilla otetut valokuvat :) Jos ihmettelette, että mikä keinu tuosta keskeltä roikkuu, niin se on Erinin hyppykiikku ;D

Tässä kuvassa näkyy paremmin myös olohuoneen naruverhot. Ihan hauskat kun valo pääsee kuitenkin läpi päivisin, jos vaan taaempana olevat pimennysverhot auki.

       Hieman keväisempää tyynyä jo piristeenä, vaikka vielä talvista sisustustakin löytyy :)Jos en heti ehdi lueskella kaikenmaailman ilmaisjakelumainoksia, niin tämä on oiva paikka pistää ne hetkeksi sivuun odottamaan katselijaansa.


Laitan taas lisää sisustuskuvia jahka kerkeän ja saattaapi olla, että tupareista tulossa myös jotain... jos ei ole liian rajua kuvamateriaalia ;)

                                                                      -Suvi-

10 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä nätti koti! :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Ihanalta näyttää kodissanne kyllä.
  Hurmaava tuo alimmainen kuva, suloista menneen ajan tunnelmaa nykyaikaistettuna. ♡

  VastaaPoista
 3. On teillä kyllä niin kaunista ja tyylikästä <3 Ihanat noi taulut!!!
  Tosi hauskoja tupareita :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunista, ihana koti! :) Ehdottomasti lukijaksi alan ja hei käythän kurkkaamassa minun uutta blogiani myös!

  Mustikka

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteistanne <3 Paljon täällä blogissa on kävijöitä, mutta vain harva kommetoi ja siksi tuntuu aina sitäkin paremmalta :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva tuo virkattu kori :) Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Ne on kyllä hauskan näköisiä ja värejäkin löytyy jo harmaana, luonnon valkoisena, vaaleanpunaisena ja tumman ruskeana :)

  VastaaPoista
 8. hei, mistä tuo portaikon "ämpäri" on ostettu. Ihana

  VastaaPoista
 9. Kaunis koti teillä ja muutenkin täällä sinun blogissasi kaikkea kivaa :) Upeat noi keittiönpöydän yläpuolella olevat lamput :)

  VastaaPoista