Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Uusittu yläkerran aula

Vanha sohvani lähti jokin aika sitten uuteen kotiin ja nyt tilalle tuli ystäväni myyjäisistä hankitut nojatuolit ja sohva. Ostin kalustoon vain uudet päälliset ja avot! Aivan, kuin uudet :) Nyt yläkerran aula näyttää siltä miltä haluankin sen näyttävän. Kiva, etä voin oikeasti sanoa, että tila on näköiseni ja olen siihen oikein tyytyväinen, ihanaa! Miestä olen niiiin moneeseen otteeseen pyytänyt laittamaan verhotankoja paikoilleen, mutta eipä ole mitään tapahtunut. Aivan täysin valmista ei siis vielä ole. Verhothan tekee kyllä tilaan paljon... eli laitan teille joskus sitten uudestaan kuvia verhojen kanssa (ehkä saan pyydellä vielä seuraavatkin puol vuotta)! Ne on kuitenkin jo silloin hankittu...


 Koristetikkaat löysin Ideaparkin Villa Rosmarinista.

 Reinot oli Erinin joululahja mummilta ja papalta :) Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille ihanille lukijoilleni! Verhoja siis odotellessa ;)

                                                                -Suvi-

17 kommenttia:

 1. Ompa sievää! Meillä läjäpäin vanhoja heinäseipäitä ja tarkoitus ois taikoa niistä itselleni tollaiset tikkaat tuohon meidän lasiterassille :)!

  Mustikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Oih, odotan innolla! Laitappa sitten kuvia kun tikaat valmiit ;)

   Poista
  2. No kyllähän siitä postaus pitää tehdä, mutta se menee keväämmäksi, koska meillä ei ole lämmintä tallia missä niitä kyhätä kasaan, joten teen kunhan kelit paranee ja aurinko lämmittää :)! Mut postaus siitä tulee varmasti!! :)

   Poista
 2. näyttää hyvälle!

  löysin blogisi,iloinen siitä:)

  VastaaPoista
 3. On kaunista, kelpaisi mullekin. :) Mulla on muuten haaste sulle mun blogissa.

  http://whitefresh.blogspot.com/2012/02/nippelitieto-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Wau! UPEAA! Tein muuten ekan esittelyn ja juurikin tästä aulatilasta! Teillä on niin kaunis koti, että jaan jutun useampaan osaan. <3 <3 <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan upean tyylikäs koti teillä! Ihanat värisävyt ja ihania yksityiskohtia koko koti täynnä! :) Klikkasin itteni lukijaksikki ko löysin Oma Koti Valkosesta tämän :) Ihanat nuo tikkaatki :) Minun mies tekas mulle samantapaset tikkaat heinäseipäistä viime kesänä, mie suunnittelin ja ruiskumaalasin valkoseksi vain ja mies siis kokos :) Vielä ois ens kesänä tarkotus tehä makkuuhuoneeseen samanlaiset ja parit ikkunapokat käsitellä niin sais nekki seinälle :) Ihana koti kyllä teillä <3 Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Miia on todella auttanut ihmisiä löytämään blogini <3 Olen lueskellut, että sultakin oikein omaa blogia odotellaan!! Haluun nähdä kuvan tikkaista ;) ja keittiösikin oli kaunis :)

   Poista
 6. Minäkin löysin tänne :) Onpa ihana koti teillä!

  VastaaPoista
 7. Teillä on tosi kaunis koti :) mukava löytää uusi sisustusblogi seurattavaksi.

  VastaaPoista
 8. Teillä on tosi kaunis koti! Kiva että löysin tänne.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Lämpimästi tervetuloa mukaan ;)

   Poista