Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

KOTIKIRPPIS!!! Kaikki omaisuus myyntiin!

Toisin kuten teille lupasin, niin ennen toista Gambian postausta tulee tämä...

Ystäväni päätti juuri muuttaa ulkomaille ja myy KOKO OMAISUUTENSA, KAIKEN!!!! En voi kun ihailla hänen rohkeuttaan <3 Nyt olisi aika avustaa hänet uuteen, lämpimään kotiinsa ;) Tässä tulee teille esimerkkikuvia hänen asunnostaan ja tavaroistaan. Jos kiinnostuit tulemaan paikan päälle itse myyjäisiin 19.2.2012 klo 15-19 Hämeenlinnaan, niin laita minulle mailia (missä nimesi ja puhelinnumerosi) ja lähetän sinulle tarkan osoitteen.


Kengät on koossa 39 tai 40. Mutta jos tässä ei koon puolesta onnistanut, niin tosiaan vyö, laukku ja koruvalikoima on jo itsessään mahtava ;) Vaatteita löytyy myös pilvin pimein ja koot on M & L mallista riippuen tietetenkin :) Muutamia S kokoisia paitoja saattaa löytyä myös. Entä olisiko sinulla tarvetta pyyhkeille, liinavaatteille? Entä vaa´alle, vesijuoksuvyölle, fitnesshularenkaalle yms..? Tarjolla vielä myös pyykinpesukone, telkkapöytä, kenkätelineitä, parisänky, sekä musta baariruokapöytä & neljä mustavalkoista korkeaa tuolia, joista en nyt jostain syystä tullut napanneeksi valkokuvaa :( (jos luotat makuuni, niin voin kertoa, että on todella kivat) DVD:levyjä löytyy muuten myös aika mittava valikoima...

Jos kuitenkin joku juttu todella kiinnosti ja haluat tulla paikan päälle tekemään ostoksia, niin tervetuloa :) Käteistä kannattaa siis varata mukaan. Yritämme hinnoitella tuotteet valmiiksi, mutta ne toki myydään eniten tarjoavalle :) Eli ennakkovarauksia emme nyt sitten ota vastaan, vaan tarjousten perusteella tuotteet lähtee jakoon sitten paikan päällä. Kannattaa varmaankin heti olla kärkkymässä silloin klo 15 ;)
Linkkiä saa ja pitää ;) jakaa eteenpäin niin blogien kautta, kuin vaikkapa facebookissa ja muutenkin laittaa kotikirppiksestä sanaa kiertämään :) Toivotaan, että saadaan asunto tyhjäksi ja ystäväni pääsee takaisin ihanaan kotimaahansa jonnekin päin Afrikkaa ;) Vaikee arvata... ;P

                                                       -Suvi-

PS. Suvisvillan oma arvonta käynnissä vielä joitakin päiviä, eli ei muuta kuin arpoja hakemaan ;)

19 kommenttia:

 1. Ohoh..reipasta menoa, olisi monta tavaraa kyllä jotka kiinnostaisi, mutta harmi kun matka on aika pitkä...
  Mukavaa reissua ystävällesi ja toivotaan hänelle unelmien täyttymystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Kiitos, näin toivotaan... Meillä kaikilla kuitenkin vain yksi elämä, niin ei kannata jäädä jossitteleen ja harmitteleen ;)Jos itsellänikin olisi elämäntilanne toinen, niin lähtisin hänen mukaansa ;D

   Poista
 2. Saako tehdä ennakkovarauksia???? :D Mä löysin vaikka mitä ihanaa jo noista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IHANAA!!! :D Valitettavasti ennakkovarauksia ei oteta vastaan. Vaikka tuotteissa on hinnat, niin ne myydään paikan päällä eniten tarjoavalle. Kannattaa olla siis heti silloin sunnuntaina oven takana klo 15 niin on paras mahdollisuus saada juttuja itselle :) Mielenkiinnosta haluaisin kuitenkin kysyä, että mikä/mitkä jutut olisi sua kiinnostanut? ;) Laitan osoitteen sulle s-postiin.

   Poista
  2. Laitoin fb:n puolelle jo mikä olis ollut ihan mun makuun, mutta kyllä tuossa olis ollut paljon muutakin, riippuen tietty sit hinnoista.

   Poista
 3. Ihania tuotteita! Minä voisin tulla paikanpäällä käymään, jos laitat sähköpostiin osoitteen?
  Vastasin eilen sähköpostiin, jossa kyselit tuoksulyhdystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiva juttu. Laitan osoitteen :) En olekaan vielä käynyt lukemassa... Nähdään! ;)

   Poista
 4. apuuuva! pitääkö tässä lähtee hämeenlinnaan käymään :D Sen verran kaikkea ihanaa näyttäisi olevan.. Saisinko minäkin osoitteen? Toiv. paikan päälle ei tule ihan tajutonta satojen ihmisten ryysistä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis ;D osoite lähetetty sun s-postiin. Ihan mukavasti on porukkaa kyllä tulossa... ei nyt kuitenkaan satoja :D Mietimme juuri, että miten hoitaa tämä homma mahdollisimman fiksusti, että kaikki tyytyväisiä ja te saatte mitä haluatte :)

   Poista
 5. mikä on muuten fb-ryhmän nimi kun en löytänyt tietoa mistään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :O Suvisvilla nimellä pitäisi ainakin löytyä? :)

   Poista
 6. mä en löytäny tol nimellä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei... :( sitten en tiedä mikä mättää... sillä nimellä kuitenkin Facebookista oma sivusto löytyy. Mun täytyykin yrittää kysellä asiaa joltain fiksummalta :S

   Poista
 7. ohoh, aika rohkeeta! mutta tosi ihana koti! ja kauniita esineitä :) läppärin oisin voinut ostaa, mutta just tässä datailen koulusta panttia vastaan ostetulla koneella niin en sitäkään tarvitse :))

  http://mmilya.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Wau! Ihania juttuja ja tosi hyvällä maulla sisustettu! :)Olisin ehdottomasti tulossa katsastamaan/ostamaan ihania juttuja, joten tarvitsisin osoitteen. :))

  VastaaPoista
 9. Kiva juttu :) Laitatko vielä sun sähköpostiosoitteen, niin lähetän sulle tarkan osoitteen sinne? Tervetuloa!

  VastaaPoista
 10. Onko enää mitään jäljellä??? :D

  VastaaPoista
 11. Vielä toisetkin myyjäiset -postauksessa löytyy listattuna juttuja mitä jäljellä. Jopo meni, mutta muita mainittuja saattaa olla :) Onko sulla jotain tiettyä mitä olisit kaivannut tai halunnut tietää onko jäljellä? :)

  VastaaPoista
 12. Nuo gantin tyynynpäälliset kiinnostaisi ja sitten jos on jotain korkkareita koossa 40? :)

  VastaaPoista