Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. helmikuuta 2012

♥ YSTÄVÄT ♥

Kevään odotus alkaa heti kun päivä pitenee ja valoisuus lisääntyy. Silloin on aika vaihtaa kynttilät kukkasiin. Hyvä aloittaa esimerkiksi tästä, Ystävänpäivästä.


Kevään tulppaaneissa varsinkin keltainen väri tuntuu ihanan piristävältä, raikkaalta ja energiaa antavalta. Sitä jotenkin on kaivannut pitkän pimeyden jälkeen. Sidotun kimpun merkitys ystävälle on henkilökohtainen, arvokas, näyttävä ja merkityksellinen. Tämä upea ystävänpäiväkimppu on Turengin kukkatalosta http://www.kukkatalokouhia.fi/ Osaavan palvelun, kauniin ja monipuolisen kukkavalikoiman lisäksi kyseisessä kaupassa on sisustajalle ihan oma aarreaitta! Sieltä löytyy ihania hyllykköjä ja muita persoonallisia pikkutavaroita, sekä sisustusesineitä kodin piristämiseen... hyviä myös lahjoiksi! :)


" Mutta suurin niistä on rakkaus" ♥ 14.2 ♥ "What is a friend? A single soul in two bodies" (Aristotle)

"Ei se miltä näytämme, eikä se, mitä aikaan saamme, merkitse sen rinnalla mitään, mitä olemme toisillemme." (Marleena Ansio)


Suvisvillassa juhlitaan Ystävänpäivää parhaillaan :) Yökylässä on ollut rakas Charlotta ja hänen 2 kk pikkumuru Elias <3


                                                       Arter Eight juustokakku
pohja;
* puolikas paketti minttudominokeksejä & puolikas paketti digestivekeksejä (yht. 150g)
* 70 g margariinia sulatettuna
Sekoita keksinmurut ja voi. painele vuokaan ja laita jääkaappiin tiivistymään

täyte;
*1prk Sunnuntai vaniljatuorejuustoa
* 2 prk maitosuklaavanukkaita
* 1 paketti After Eight suklaata (pieni paketti)
* 3 liivatelehteä
* 2 dl vispikermaa
* 2 tl vaniljasokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto ja naminami vanukkaat. Sulata suklaa ja kaada joukkoon. Ota liivatteista kylmä vesi pois ja lisää joukkoon  1/2 dl kiehuvaa vettä, kaada ohuena nauhana seokseen ja sekoita. Vatkaa kermavaahto ja lisää vaniljasokeri. Lopuksi sekoita kerma varovasti kaikkiin aineksiin ja kaada keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa ennen tarjoilua vähintään 4 tuntia.




♥ Hyvää Ystävän Päivää ♥ Glad Alla Hjärtans Dag ♥ Bonne St-Valentin ♥ Честит Свети Валентин ♥ Buon San Valentino ♥ Feliz Dia de el Amor y la Amistad ♥

                                                                  -Suvi & Erin-

10 kommenttia:

  1. Ilosta ystävänpäivänehtoota :)

    VastaaPoista
  2. Vielä ehtii toivottaa hyvät ystävänpäivät :)

    VastaaPoista
  3. Oi miten paljon ihania toivotuksia <3 Samoin hyvää Ystävänpäivää Teille kaikille:)

    Kakku oli aivan mielettömän hyvää! Kaikki meni, kun muutama muukin ystävä kävi nautiskelemassa :P
    Kiitos Hanneleh! Kimallematot on ostettu vuosi takaperin Askosta. Meillä on sellaiset valkoisena ja beigenä. Maton nimi on Finanerte collection, River :) En ole näitä enää nähnyt, mutta toivotaan, että löydät jostain ;)

    VastaaPoista
  4. Herkullisen näköinen kakku, varmaan makuinenkin. Täytyypä kokeilla.
    Mutta täydellisen hyvänmielen toi pienen prinsessasi kuva postauksen viimeisenä. Hymyilyä helmikuulle!

    VastaaPoista
  5. Vitsi tää sun blogi on ihan uskomaton! Asuisit vähän lähempänä, niin saisit tulla tekee meidän kämpän uusiks!! No ehkä pyydän sut meidän omaan kotiin, sitten ku sellanen löydetään :) Mutta sitä piti kertomani, et istua nökötän tässä koneessa kiinni, paljon ois tekemistä muutakin! Mut en saa takapuoltani nostettua, niin ihania sisustuskuvia!! Ja uusia ideoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih! Ihan mennyt ohi tämä, kunnes aloin vanhoja viestejä äsken kaivella. Aivan mahtavaa kuulla, että nökötät koneella lukemassa sivujani. Aina tuollaiset kommentit lämmittää <3 Iso ja nöyrä kiitos! :D

      Poista