Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 4. lokakuuta 2012

Aterinlaatikko vs. aterinlaatikko. Kumpi vai kampi?

                                                                   Mitä olette mieltä?

                                                   
                                                      Riviéra Maison vs. Villa Rosmarin
                               Molemmissa hinta suurinpiirtein sama 69.95€ liikkeestä riippuen.


RM:n puinen aterinlaatikko varmasti teille monille tuttu :) Ja ihanahan se on. Silti tällä kertaa mun pakko myöntää, että rakastamani RM jäi minun makuni mukaan ihan ministi toiseksi laatikolle, mikä ei välttämättä ole tarkoitettu edes aterimille. Kaiken järjen mukaan minun olisi pitänyt valita se, mutta miksi päädyinkin sitten tähän. RM:n laatikko hieman modernimpi, kuin tämä vanhahtavan oloinen, kulunut romanttistyylinen laatikko. Tämä kuitenkin nyt koristaa keittiömme pöytää ja olen siihen kovin tykästynyt ;)  Riviéra Maison säilyttää ehkä paremmin arvonsa, mutta jos taas tämä Villa Rosmarinin laatikko miellytti ehkä enemmän silmää, niin eikö se ole silloin selvä valinta? Vai pitäisikö olla uskovainen merkeille? Kumpi olisi pitänyt Sinun mielestäsi hankkia? :) Mielenkiintoista, kuulla mietteitänne ja katsoa syntyykö minkäänlaista keskustelua ;) Kaikkien 14.10.2012 mennessä kommentoijien kesken arvon yhden pokkarikirjoistani, minkä lähetän sitten postitse arvonnan voittajalle :D
 


                                                              Hyvää korvapuustipäivää!
          Taidan minäkin yrittää ennättää leipomaan, ennen kuin pikkumuru herää päikkäreiltä <3

                                                                       -Suvi-

PS. Myynnissä olisi vielä muuten tämä. Laita viestiä jos haluat sen omaksesi ja pääset noutamaan akselilla Hämeenlinna-Helsinki (tätä väliä kuljen joka viikko) Hp. 28€16 kommenttia:

 1. Olen kyllä kovin tykästynyt tuohon RM lokerikkoon. Hienoja on kyllä molemmat.

  Joannet
  http://vihdoinkotona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Villa Rosmarinin laatikon minäkin valitsisin noista kahdesta, vaikka RM-tuotteista muutoin tykkäänkin. Villa Rosmarinin laatikko on monikäyttöisempi koska siinä ei ole valmiita tekstejä -jos kyllästyt säilyttämään ruokailuvälineitä niin tämähän käy moneen eri tarkoitukseen! Vetolaatikko on kiva plussa, siinähän säilyy esim. lautasliinat :)

  VastaaPoista
 3. Villa Rosmarinin puoleen minäkin olisin kääntynyt:) Mutta minä olenkin tosi tykästynyt vanhaan romanttiseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut aikaisemmin todella moderni tyylini ja tykkäysteni kohteiden suhteen, mutta nyt olen huomannut aina vain enemmän ja enemmän kallistuvani toiseen suuntaan ;) Ehkä tämä on nyt tällainen vaihe... :)

   Poista
 4. Villa Rosmarinin laatikko saa pojot kyllä tältäkin suunnalta!

  VastaaPoista
 5. Muutama kuukaus sitten etsin meille aterinlaatikkoa ongelmallisten keittiönlaatikostojen takia, ja sillon löytyi Riviéra maisonin versio sattumalta, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä!! Ennen en sisustuksessa oo merkkeihin katsonu, mut kyllä päälle jäi RM huuma :D Hieno tämä toinenkin on ja varmasti monikäyttösempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin heidän tuotteiden kohdalla usein rakkautta ensisilmäyksellä ja oikein suurta sellaista ;) Kiitos viestistäsi <3

   Poista
 6. Olen Helin kanssa samaa mieltä, että itsekin olisin noista kahdesta valinnut Villa Rosmarinin. Vaikka ainahan noi RM-tuotteet on todella upeita. Ja ihan samaa mietin, kun Helikin, että jos kyllästyt aterinlaatikkona pitämään niin voi sitä käyttää muunakin. Olithan käyttänyt vastaavannäköistä ratkaisua ensimmäisessä täällä esittelemässäsi muutoskohteessasi.
  Eli oikean valinnan teit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAU! Itse jouduin oikein miettimällä miettimään kunnes muistin, että tarkoitit aromaterapia kohdetta :) Olet ollut kyllä todella tarkkaavainen, ihanaa että joku lukee blogiani noin, että jää mieleen tuollaisia yksityiskohtia ;) Kiitos <3

   Poista
 7. KIITOS mietteistänne! :) On kyllä hauska kuulla makuasioita, mikä ketäkin miellyttää ;) Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toki keskusteluun saa osallistua sinne 14.10 asti ihan vapaamuotoisilla kommenteilla :)

   Poista