Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 5. lokakuuta 2012

IHAAANAT kehykset!


Jes! Ne on vihdoin täällä ja vieläpä ihan makkarin seinällä asti! Pitkään haaveilemani Riviéra Maisonin kehykset siis :) Kylläpä taas on iloa silmälle, kun olen niihin niin ihastunut <3 Vein viimeiset mitä Manskun varrella sijaitsevasta liikkeestä syksyn lanseerausillassa löytyi. Vielä mietinnässä, että vaatisiko seinä kaksi kehystä lisää?
Nyyh! Erinistä 1v. valokuva ottamatta ja nyt neiti täytti eilen jo 1v. 3kk. Kylläpä äitiä harmittaa, että miten onkin jäänyt aiemmin käymättä. Aina olevinaan niin kiire! :( Onneksi ensi viikolle on kuvausaika Mikaelalle taas varattuna. Varmasti tulee ihania otoksia, kuten silloin 4 kk kuvissa, kun viimeksi kuvattavana kävimme.

                                                     Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!
                                                                              -Suvi-

14 kommenttia:

 1. Nuo on ihanat! Mulla samaiset kehykset roikkuvat rm-koukuissa, on kivan ja näyttävän näköiset! Tuu kurkkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiiin on!!! <3 <3 <3 Tulen kyllä! :) Meillä isäntä poras vaan ensi hätään jotkut koukut seinään, kun hoputtelin. Proppujakaan ei löytynyt valkoisia, mutta pakko oli ihanuudet seinään saada ;)

   Poista
 2. Laittaisin vielä kaksi kehystä lisää, tulisi eheämpi ja näyttävä kokonaisuus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä vähän minäkin, että samoilla linjoilla olen :) Olisiko vielä yksi iso ja yksi pienikehys, vai kaksi pientä kehystä? Nyt täytyy vaan odotella, että niitä tulee liikkeeseen lisää ;)

   Poista
 3. Oi, ovatpa kauniit..ja jep, kaksi lisää täydentämään kokonaisuutta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, juu samaa mieltä :) ehkä kaksi pientä, ettei mene tukkoisen näköiseksi ;)

   Poista
 4. Oi vitsit nuo RM:n kehykset on hienot! <3 <3 <3 Minulla myös kuolauslistalla nuo, tiedä vaikka joulupukki minuu muistaisi niiden suhteen. HIH :)

  Tosi äkkiä muuten aika menee, kun miettii oman lapsen kasvua. Minustakin tuntuu että vasta Ava täytti vuoden ja nyt hän on jo 2,5-v. Huh, tunnen itseni vanhaksi. Hihii ;)

  IHanaa viikonloppua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille! <3
   Oli nämä kyllä hyvä ostos, toivotaan, että pukki muistaa sua ;)

   Niin aika menee, ihan hullua! Tiedän niin hyvin tuon tunteen. Ja se, että kuinka sen vauva-ajankin voi unohtaa :(
   Mut pitää nuorena mun vanhempi mies ;P ja ehkä taas toisinkin päin, että nuori nainen pitää myös hänet nuorena ja nuorekkaana ;)hih hih :)

   Poista
 5. Aivan ihanat!!! Mun silmään istuis yks iso siihen alempaan kohtaan ja pieni siihen ylempään :)Mulla kans siirtyy nää niin haavelistaan <3 oioi!! Ja innolla ootan uusia kuvia prinsessasta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasta katsottuna juuri samaa mieltä, mutta nyt kun olen livenä tuota seinää tuijotellut, niin taidankin hankkia vain kaksi pientä, ettei näytä tukkoiselta ;) Niin minäkin innolla odotan <3 tulee varmasti hienoja <3

   Suukkoja sinne!

   Poista
 6. Kuulostaapa tutulta... Tuo 1v-kuvan puuttuminen nimittäin :) Meidän keskimmäinen tyttäremme oli 1,4kk kun 1v kuva otettiin. Nuorimman kuva otettiin kyllä viikon sisällä synttäreistä, mutta vieläkään emme ole saaneet valittua koevedoksista niitä, mitkä teettäisimme! Ja tyttöhän täyttää kohta 3v... Mutta toisaalta, myös ristiäiskuvat on teettämättä, kuten myös vanhimman tytön rippikuvat kesältä 2010... Ja keskimmäisen rippikuvat myös, mutta niitähän vietettiin vasta tänä kesänä, joten sehän on ihan normaalia, että niitä ei vielä ole, eikö vaan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Teija! :) Kiva, että en ole ainut... Eli Erinin kuvalla ei siis ole vielä mitään hätää ;) Tosin kuvaus onneksi huomenna ja toivotaan, että saan vedokset pian sitten teetettyäkin... ainakin nyt on ihanat kehykset mihin teettää <3 Luulis saavan vipinää aikaan :D

   Poista