Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 26. lokakuuta 2012

Minut on haastettu! Hitti & Huti? :)

Sain hauskan haasteen ihanalta Omakotivalkoisen Miialta http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/ jossa tehtävänäni oli valita www.kodin1.com verkkokaupan tuotteista Hitti ja Huti. Koska verkkokauppa oli suhteellisen laaja, niin lähdin eteenpäin tällä kertaa keittiöstä ja tarkemmin sanottuna kodinkoneista.

Tässä omat valintani. Käytän näitä päivittäin (kahvinkeitintä en ottanut mukaan, koska en juo kahvia)...  :)

 
Kaunis Delonghi Brilliante leivänpaahdin. Säväyttää minua niin muotoilultaan, väriltään (puhtaan, kirkkaan valkoinen) kuin etenkin pintastruktuuriltaan. Merkki on minulle vieras entuudestaan. Ihanaa, kun on tajuttu, että kodinkoneidenkin ulkonäköön voi panostaa, ovathan ne sentään aina keittiössä esillä! Miksi siis niiden tarvitsisi olla jo valmiiksi elähtäneitä, kuten tämä seuraavaksi esiteltävä hutituote ;)

Voi ei, vieläkö näitä on aina vaan edelleen kauppojen hyllyillä? Meillä oli melkein samanlainen lapsuudenkodissani aikoinaan. Severin vedenkeitin... huoh! Kasari/Ysäri ei muutenkaan ole yhtään minun makuuni. Tämä vekotin näyttää jo valmiiksi vanhalta ja käytetyltä :( Sitä ei todellakaan haluisi katsella keittiön pöydällä päivästä toiseen. Saattaa olla hintansa väärti toimintakyvyltään, mutta suosittelen laitteen piilossa pitämistä ;)

Kiitos mukavasta haasteesta Miia ;)
 
Seuraavaksi haaste lähtisi eteenpäin http://kristallinhohtoa.casablogit.fi/

                                               Mukavaa perjantai-iltaa kaikille! :D
                                                                  -Suvi-


2 kommenttia:

  1. Onpa todellakin kaunis leivänpaahdin! Kiitos vinkistä, sellanen olisi joululahjaksi hakusessa :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että olin avuksi. Kannattaa kurkata myös saman sarjan vedenkeitin ;) Kahvinkeitintä en edes hakenut, mutta veikkaisinpa että sellainenkin saattaisi sarjasta löytyä :) On kyllä ihania ja kauniita katseltaviksi <3

    VastaaPoista