Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 9. lokakuuta 2012

Vanhat ikkunanpokat & sisustustekstitarra

Tykkään!!!  Haluaisin saada kotiini useammankin ikkunanpokan... Pitkään minulla ollut varastossa myös yksi ihana vanha kulunut ovi, missä paikallaan vieläpä ruosteinen lukko. Toistaiseksi sille ei kuitenkaan ole tilaa löytynyt... Ehkä joskus kun muutamme ;)

Pöydän molemmille puolille on tarkoituksenani hankkia jonkinlaiset kauniit lamput tai lyhdyt, kun sellaiset löytyy :)

Tarraa puskee taas meikäläisen huusholliin, yllätys! :) Tiedän, ettei niistä kaikki pidä, mutta minä pidän! :D Tekstin viesti minulle tärkeintä elämässä <3

Höh! Taas ilmoitti ohjelma mulle, että Picasa verkkoalbumi täynnä. Isompaa kuvaa pokan yksityiskohdista en nyt sitten saanut teille laitettua (kuva jo nyt hieman epätarkka, kun yritin suurentaa) :( Ovat kyllä ihanat läheltä katsottuna, kun elämisen jälkiä näkyy <3

Välillä sujuu latailut hyvin ja välillä ei toimi ollenkaan. Kurjaa! Muutenkin olen nyt aktivoitunut postauksissani kiitos Teidän. Olette laitelleet minulle huomattavasti enemmän kommentteja, joista innostuneena minäkin olen alkanut tekemään enemmän postauksia kuin aikaisemmin :)


Tarmokasta tiistaita! Asiakkaita tulossa taas melkein puoleen yöhön saakka ;) Silloin tehdään kun töitä riittää ;) Ihanaa! Ei valittamista :D Uusi työhuonekin tuntuu jo ihan omalta. Kahden viikon päästä valmiina on muuten myös kotisivut ja olohuoneen muutosprojekti. JES!

                                                                            -Suvi-

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!

  Nuo ikkunat on siitä hyviä ja helppoja kun ei sinänsä tarvi muuta tuunausta kun tuon tarran. =)

  -Jeme

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Totta! Tai sitten toisena vaihtoehtona joku ihana kranssi tuohon keskelle ;)

   Poista
 2. Ihana tarra, minäkin olen pikku hiljaa näille alkanut lämpiämään, kerrotko, mistä tuon tilasit? Niin eikä tuo ikkunapokakaan hullumpi ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän tarran tilasin Facebookissa olevasta maalaisromanttinen koti-ryhmästä. Jos sinulla on siellä joku tuttu, niin hän pystyy sinut ryhmään liittämään... Myös minä sen voin tehdä jos haluat :) (Laita siinä tapauksessa mulle vaikka s-postilla koko nimesi ja kuvaile omaa profiilikuvaasi, niin osuu lisäys oikealle henkilölle). Sitten ei muuta, kuin tilailemaan ;)

   Poista
 3. Nyt on meneillään joku ikkunanpoka villitys,niitä näkee jo monessa paikassa,meilläkin on yksi poka seinällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Niitä näkee nyt joka puolella toinen toistaan ihanampina toteutuksina :)

   Poista