Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 1. lokakuuta 2012

Somistusta vanhoista peltipurkeista

Mukavaa maanantaita! Taas on viikko lähtenyt käyntiin ja tämän viikon tanssitunnitkin nyt jo pidetty :) Huoh! Aina helpotus kaiken tämän kiireen keskellä, että seuraavat tunnit on vasta viikon päästä... tosin se seuraava viikko tulee niin äkkiä, että melkein aina on sellainen olo, kuin ei olisi taukoa pidettykään. Toisaalta rakastamani tanssi tuo paljon iloa ja energiaa elämään ja jaksamiseen, mutta ehkä tällä hetkellä minulla liian monta rautaa tulessa yhtäaikaisesti...?  :D

Projektit sisustusasiakkaideni luona etenevät hyvää vauhtia, mutta koska minulla ei vielä niistä valmista materiaalia ole, niin esittelenpä teille nyt sitten nämä ihanuudet :) Rakas ystäväni tuunasi hiomakoneella vanhoista, värikkäistä peltipurkeista hopeisia, hieman rosoisia kauniita purkkeja. Innostuimme siinä sitten valokuvaamaan yhtä sun toista näin maanantai-illan iloksi ;)

                                             Näissähän voi säilyttää vaikka mitä aarteita!
                                           Ystävältäni löytyi myös kauniit viinipullonkorkit <3

Tässä näkyy parhaiten kauniit kehykset ja ihanaa rosoista pintaa :) Itse tilasin häneltä jo sellaisen purkin, missä vanhaa päällystettä jätetty enemmän näkyviin ;)

Riviéra Maisonin tuotteet ovat mielestäni tyylikkäitä aina. Olin muuten viime perjantaina heidän uudessa syksyn lanseeraustilaisuudessa ja tein muutaman ihanan uuden hankinnan. Täytyykin tehdä vaikka postaus myös niistä :)


                                  Tunnelmallista maanantai-iltaa sateisesta Hämeenlinnasta! :)
                                                                            -Suvi-

2 kommenttia:

  1. Onko nuo vanhoja keksipurkkeja? Hauska idea ja kivat tuli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on! :D Niin tulikin, eli ei muuta kuin hiomakonetta kehiin ;)

      Poista